maanantai 28. tammikuuta 2013

Apuja?

Me ollaan Laurin kanssa lähdössä Hesa-Tukholma-Hesa risteilylle ja ollaan sunnuntaina Tukholmassa. Onko kellään mitän vinkkejä, missä kantsis käydä?

Käydää vasta maissa syömässä joku burnssi tms. ni jotain edullisia ruokapaikkoja vaikkapa?

Niin ja mä oon ainakin sen verran säästöbudjetilla, et jos siinä olis kävelymatkan päässä jotain kivaa, ni vinkatkaa? Kumpikaan ei oo aiksemmin käynny, joten ollaan tosi pihalla : D


2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Mä kävin Tukholmassa pari viikkoa sitten, toisen kerran elämässäni. Ei hirveästi tullut käytyä missään, mutta muutamia ostoskeskuksia kiertelin. Monta tärkeää kauppaa jäi kyllä välistäkin ja osa oli vähän liian kaukana, kun ei käyty muualla kuin keskustassa. Rupes sataa vettäkin. Oon vähän keräillyt kirjanmerkkeihin eri paikkoja ja kauppoja missä pitäis käydä sekä osotteita kerännyt Wordiin.

Tukholma on kyllä sellainen paikka missä ei oikeastaan riitä se päivä vaan pitäis melkeen varata hotelli ja kierrellä muutama päivä ainakin. Toisaalta sekään ei varmaan riittäisi.

Missä muuten kävitte Tukholmassa? Mä oon käynyt tosiaan Tukholmassa pari kertaa ihan shoppailemassa. Ekalla kerralla vahingossa törmäsin Carlingsiin ja nyt siellä oli pakko taas päästä käymään. Vähän niin kuin perinne ja kummallakin kerralla on tullut ostettua Vandalsin juttuja :).

Teja kirjoitti...

Noh, yritetiin pysyä mahdollisimman pienellä alueella, ettei eksytä ja etittiin sitte kartasta kun tua L halusi käydä armeijamuseossa. Etittiin se käytii vilkasemassa se. Sitten pyörittiin vähän siel keskustassa ja pyörähdettiin parissa kaupassa (joku sisutuspaikka ja cubuksessa). Nii ja käytii me lelukaupassa ja löysin sieltä kummitytölle synttärilahjaa : ) Sitten käytiin mukavasti mäkkärissä syömässä ja takasin laivaan : D
ja joo, ihan totta et ei todellakaan riitä mikän muutaman tunnin pyörähdys, jos ei tiedä et minne on menossa.