sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tapahtumarikas viikko

Huh... on taas ollu niin jumi tän kirjottamisen kanssa.

Ensimmäinen jakso kerkes loppua ja syysloman vietin kotona Kausalassa. Nyt taas pari viikko ollu Mikkelissä ja täydellä höyryllä on alotettu uus jakso.
Ekalla viikolla oli Halloween juhlat oppilaiden puolesta koululla ja tällä viikolla on mahtunu menoa ja meininkiä ja varsinkin väsymystä...
Tällä viikolla on ollu siis tiistaina appro Savonlinnassa ja sitten pitkiä päiviä koulussa, torstaina prom night sekä perjantaina ilta meni Jyväskylässä J-tyttöjen kanssa. Nyt vkl on menny tsillailen, syöden, koulutehtäviä tehden sekä siivoten. Niin ja leffoja kattellessa muutaman luokkakaverin kanssa.

Halloweenina yritin pukeutua sellaseks avaruustytöks, mut näytinkin ihan Lady Gagalta......... Mut noh, jos joku mut siks luuli ni samase. Ilta oli kiva, oli hauskaa kun ihmiset oli pukeutunu. Loppuillaks mentiin myös baariin ja laulettiin vähä karaokee ja tanssittiin.

Appro taas meni Mamokin järjestämänä ja se vasta heikensi loppuviikon jaksamista. Lähettiin tiistaina klo 16 Mikkelistä Savonlinnaan ja approiltiin ja vähän juotiin ja suoritettiin rasteja. Sain hilkusti "ensimmäisen" haalarimerkin. Koska siis ideana oli et mitä enemmän oli juotu ja suoritettu rasteja ni sitä "paremman" haalarimerkin sai. Ja merkeissä oli siis väri merkkinä. Ite sain keltasen, koska sain sen minimimäärän leimoja. sit tais olla vihree ja sit pinkki? Korjatkaa jos oon väärässä, mut noin mä sen muistelisin.
Noh, takasin Mikkelissä oltiin joskus puol viis aamulla. Ja minähän olen sen verran periaatteellinen ja tunnollinen opiskelija, et nukuin sellasen 2-1,5 h ja menin klo 8 aamulla kouluun. Koulussa 8h nuokkuen ja sit illalla koomausta. heh heh. hyvät oli fiilikset.

Prom night taas oli parin meidän koulun opiskelijan järjestämä Alumni-gaala. Siel valittiin prom queen ja king sekä siel oli tanssia, musaa, baarimikot, hienoja naisia ja komeita miehiä, pari esitystä, puheita jne jne. Mäkin olin yhessä esityksessä mukana ja se meni hienosti ! Jee : )

 Täs oli mun asu, noi lasit kyllä pilaa hiukkasen tota. ja toi näyttää muutenkin melko tökeröltä. Mut noitten lisäks mulla oli mun tsekkikorkkarit jalassa.

 Meikkiä vähän lähempää. Kun mentiin baariin ni jätin lasit pois ja lisäsin paljon enemmän noit timankeja tohon meikkiin. Olin kyl tyytyväinen meikkiin. Ja voi kuinka toivon tolla hetkellä, et mulla olis piilolinssit.. 

 Tää ja seuraava kuva taas on Prom Nightista. Tunnelmat ennen juhlaan lähtöä ja..

tunnelmaa lavalla.

Niin ja tosiaan perjantaina Mekun kanssa mentiin Marian luo Jykylään ja sinne saapui myös Elli ja Katri. Syötiin, juteltiin, pelattiin korttia, ihasteltiin Marian häämekkoa, juteltiin, juoruttiin ja naurettiin.. ainii ja naurettii. : D ei olla puoleen vuoteen nähty ja meno ei kyl ollu muuttunu mihinkään. Nauraa sai pitkästä aikaa kunnolla, mut juttelut oli menny hiukan aikuismaiseksi, koska ollaan melkein kaikki jo muutettu omaan asuntoon ja osa alottanu työelämää jne. Puheet osittain kulki sitten talouden, asuntojen, koulutuksen, työttömyyden ja työn parissa. Mut hei seuraavaks tytöt Mikkeliin, eikös me niin sovittu? ; )

No oon kyl melko ylpeä ittestäni, kun sain vihdoinkin kirjotettua. Vaikka mun ajateltu nukkumaanmenoaika myöhästy tunnilla. Huh : ) 
Mut nyt hyvät yöt. Mä meen koisiin ja valmistautumaan tulevaan viikkoon. 

Ei kommentteja: