tiistai 17. heinäkuuta 2012

12kk

Tänään eli 17.7.-12 tuli mulle ja L:lle vuosi täyteen ja juhlistettiin sitä L:n isovanhempien mökillä. Isovanhemmat ystävällisesti luovuttivat mökin meijän käyttöön koko vkl. Ihan mahtavaa.

Mökki oli tosi ihana ja tykkäsin siitä tosi paljon. Tontti oli mun silmiin aika iso ja pihassa oli myös ulkosauna ja ihan muutaman askeleen päässä oli laituri ja järvimaisema. Vesi oli tosi kylmää ja vaikka yritettiin kovasti toisiamme rohkasta, ei uskallettu uimaan. Sitten olis ehkä voinu pulahtaa, jos ei olis tuullu niin kovaa..

Niin siis, vaikka ei uitu, ni kyllä me saunottiin ja syötiin hyvin. Katottiin telkkaa ja rentouduttiin. Lauantaina jopa yritin ottaa pienestä tuulesta huolimatta aurinkoa.. surkein tuloksin. Ei se mitän auttanu : D
Ainii, pitää viel tosta saunasta mainita, että olin tosi ylpee ittestäni, kun sain hienosti sytytettyä kiukaaseen tulen. Eikä sekään viel niin ylpeiltävää, muttakun onnistuin siinä paremmin kuin L ! Hahahahahahah ! Oon paras. Leijuin koko perjantai-illan kyseisellä asialla... pienet on ilot mullakin :: )

Reissu oli kyllä tosiaan vaihtelua ja oli kivaa viettää vähän laatuaikaa yhessä.Tavattiin myös ruokaa rääkyvä kisu. Se oli ihanan värinen musta-valko-keltanen. Oltiin just grillaamassa ja se tuli kärkkymään. Ei ollu mitenkään arka. Tajusin vasta nyt et olishan sitä voinu ottaa kuvankin muistoksi.. hyvä minä : D

Pistän viel pari kuvaa tähän loppuun. Olis voinu ympäristöä enemmänkin kuvata, mut ei tullu ajatelleeks..

 Siinä näkyy hiukan sitä saunaa
 

 Eka nauratti ihan hirveesti auringon oton aikana

 Sitten ei ollukaan enää niin kivaa ja aurinko häikäs

 Ja sit siristeltiin silmiä ja yritettiin näyttää kohtalokkailta kuin mallit konsanaan

Thänks muru kivasta viikonlopusta !

Ei kommentteja: