keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Long time no logo !

ohohohoo. Hiukka pitkä aika ku viimeks postasin. No mutta. Eihän siin. Oon nyt jo neljättä viikkoa täällä Vantaalla työssäoppimassa. Tän kaiken tottumisen ja muutoksen takia, on jäänny vähän tää kirjottelu..

Ei mut. Asiaan. Oon päässy kokemaan vaikka mitä uutta täällä "isossa" maailmassa. :: D Ihan erilaista on kun kotipaikkakunnalla, kun nuoriostalolla on kaikki hiukka suurempaa. Tykkään kyl kokemuksesta. Oon tyytyväinen et tänne pääsin.
Ja elely L:n kanssa on menny ihan jees. Meil menee vaan työt välil niin ristii, et ei ehitä ihan joka päivä kunnolla näkemään. Mut sellasta se elämä on ! Ittelläni on siis aina välillä ilta töitä (suunnilleen 13-21) ja sitten aamuvuoroja (eli 9-17). Ihmiset on mukavia ja nuorten kanssa tuun juttuun. Oon päässy jo niin sanotusti ineen ; )

Nyt vaan en oo kahteen päivään päässy töihin kun tulin kipeeks. Onneks rupee oleen jo ohi ja pääsen jo huomen takas hommiin ! Maanantaina mut passitettiin kotiin kesken päivän, kun oli vähän kurja olo, yskiminen oli aika raastavaa ja taisin pari kyyneltäkin siinä tirauttaa kaikkien eessä, kun teki niin pahaa.. Onneks jo parempi : )

Apua, mitäköhän kaikkea on tapahtunu. Noh.. täl hetkel mun elämä pyörii vaan töitten (eli koulun), huolien ja reissaamisen kesken. Kovin paljon ei muuta tähän nyt mahu.

Asiasta hiukkasen toiseen, mun synttärit onnistu hienosti (kuvia ei valitettavasti ole, kun kaikki sen kameran sitten unohti... -.-). Mut oltiin eka meillä (oli ihan mukavan kokonen porukka 7+minä) ja siinä syötiin kakkua ja juotiin pohjia. Sitten siirryttiin paikalliseen ja tajuttiin yhen juoman aikana, et jos halutaan Kouvolaan, pitää lähteä NYT. Ja niin Jenni soitti taksin ja lähettii kiitään Kouvolan yöhön. Siellä tuli vastaan tuttuja ihan pilvin pimein (sellasia mitä en oo varmaan pariin vuoteen nähny) ja tanssittiin ja olihan hauskaa. Hesen kautta sitten kotiin nukkumaan :: )

Ihan erityismaininan haluun antaa noille Kreissareille+Antille jotka anto mulle aivan mahtavan lahjan ! Kiitos siiiiitääää<3 Kyllä ne tietää mistä mä tykkään. Ihan aluks sain sellasen hienon hatun, jossa oli lappu jossa luki 10/6 ja sitten sain ihanan kortin. Ja rasian jossa oli ihania juttuja: kauniin teekupin, tassin ja lusikan. Pullon jossa oli pinkkiä juotavaa ja siin luki "Drink me!" ja sitten pienen cupcaken jossa oli lappu ja siinä luki "Eat me!" Hihihihii. Aivan loistava<3

Pistän tähän hiukan kuvaa mun uusista hiuksista, niin voitte arvata kuvan huonolaatuisuuden takia, et mitä ihmettä oon niille tehny..Ei todellakaan ole tällä hetkellä noin haaleat, värjäsin tänäänkin taas uudestaan.. 
(töissä mua sanotaan tulilatvaks..........)

Ei kommentteja: