maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hellurei !

Ou nou. Johan on unohtunu blogi, huh heijaa. Viikkohaastetta oon tehny aika nuivanlaisesti ja oon ilonen et se on kohta ohi. Mitäköhän ihmettä mä oon viimeks täällä kirjotellu. Noh, en muista, enkä jaksa tarkistaa, joten kerronpas vähän tämän hetkisestä tilanteesta..

Huomenna vikaa kertaa koulussa ennen työssäoppimista joka alkaa 26.päivä. Pääsin Vantaalle hommiin nuorisotoimelle ja olen aikas intona asiasta (Täl hetkel yritän kekkasta jotain tavoitteita sille kahelle kuukaudelle jonka aijon siel olla). Sekin on kiva asia, et pääsen siks 9viikoks punkkaamaan L:n luo. Wihii :: ) Katotaan mitä siitäkin tulloo.

Joo, mutta tosiaan, huomenna kotia. Huomenna olis viel ekaks vaan toi projektitoiminnan näyt¨ön arvointi, jonka tein mun pitämästä kasvomaalauskurssista jonka vikat tunnit oli viime torstaina. Selvisinpäs siitäkin ja huomenna jännitetään, et mikä numero pamahtaa koko paskasta. Kolmosta lähen hakemaan ; )
Numeroista viel sen verran, et menin ja nappasin mun opparista eli ammattilisen kasvun portfoliosta K3 ! jesh. Kylläsähän sitä tehtiinkin ja stressattiin.. Niin ja se mua piinannut näyttö hallinnosta ja organisoinnista. Viime viikolla sain hoidettua sen arvioinnin, T2 tuli ! Olen tyytyväisyys.

Oh ja ah. Onpa ihanaa päästä pois Jämsästä. Kun tosiaan ton 9 viikon työssäoppimisen jälkeen ollaa sellanen viikko koulussa.... Et moi vaan. : D Mut eihän siin. Menee aika nopeesti vaan tää loppuaika voin sanoa.. Täl viikol sais tehtyä vihdoinkin ton yhteishaun amk:n. Ykkösenä meikäl olis Mikkelin yhteisöpedagogiikka... Katotaan miten käy : >

Joopajoo, hyvin huomaa et meikän elämä pyörii vaan koulun ympärillä. No mutta, kaipa se sitten vähän helpottaa kun pääsee sinne Vantaalle.

Niin ja meikän astamjutut on edenny. Nyt vaan ens viikolla lääkärille, et se sit sanoo et tarttenko hoitavaa lääkettä ja todentaa mun diagnoosin. Astmahoitaja sano kyl jo, et kyl mul ihan selkeesti on sellasta allergiaperästä astma.. Onneks sai tänkin jutun etenemään : )

Kuva: weheartit.com

Ei kommentteja: