torstai 16. helmikuuta 2012

Hyvät myöhäset ystispäivät !

Jeah ! On ollu täs vähän projektia ja stressiä. Tuntuu kyl et noi on ainoot asiat mitkä täyttää mun elämän nykysin. Mut nyt ollaan hoidettu koulussa Saku-turnaus, talvirieha ja ystispäivän juhlat teemalla "Back to 80's". Siinä oli viime torstaista, viikonlopusta, tiistaihin projektit. Ja sitten mulla itselläni alko kasvomaalauskurssi viime viikon torstaina. Eli siis opetan meijän koulun oppilaille (tietty porukka) kasvomaalausta viiden viikon ajan, kerran viikossa. Teen siitä projektitoiminnan näytöni : ) Ihan jees on nyt nää kaks kertaa menny (tänään oli siis toka kerta).

Mutta tahoin jakaa parit kuvat meitin Back to 80's-bileistä, ystävänpäivä iltana. Siis se oli meitin kouluprojekti, jossa järjestettiin juhlat (jotka muodostuu tässä samalla perinteeksi, viime vuonna alkoi) kaikille nuva-opiskelijoille. Meil oli pitkä rupeama ja pitkä prosessi, mut kaikki meni niiku pitikin.. tai ainakin meni tosi erinomaisesti.
Illan aikana meillä oli kaikenlaista ohjelmaa, esim. ryhmissä visailua ja kisailua, muotinäytös (jossa olin mukana), vapaata tanssia, opettajien esitys (muistokuvia 80-luvulta ja tiputanssia), ryhmätanssina lambadaa ja meikä vetäs vähä stand-upia... hups : D niin ja illan päätteeks oli sitten gaala, jossa palkittiin esim. vuoden pariskuntaa, vuoden tarvoltaa, vuoden madonnaa jne..

Ilta oli ihan mahtava ja oli hauskaa olla mukana järjestämässä tollasta ! Tykkäsin kovasti : ) Mutta siirryttäämpä kuviin. En taaskaan laita kuin yleiskuvia ja omaa pärstää, kun en oo kysyny lupia keneltäkään.

Tässä tekovaiheessa. Meikä duunaili noi tukat noille : D

 Asuni illalta.
(tärkeä huom. mekun sormi tuolla nurkassa, höhööhöö)

 Vielä hiukan vaiheessa(?) oleva liikkajuhlasali

 Oltiin ovella tarjoilemassa alkumaljoja
(pommacia ihan oli, jos joku miettii..)

Erilaisia tietoiskuja 80-luvulta.

Nyt yritän lopettaa merkkareiden syömisen, kun rupee hiukkasen ällöttää.. urgh. Mut hei, huomenna kotia pitkästä aikaa ! ihanaa<3

Pistän tähän loppuun vielä pari kuvaa jotka on nuvalaisuutta parhaimmillaan..


 Kuvat lauantain talviriehasta. Talvitetsausradalta. Pitäähän ne jutut testata ittekin.. ; )

Ei kommentteja: