keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uuttavuotta ja kuulumisia

Jepjep, kaipa munkin pitää tulla nyt toivottellee hyvää uutta vuotta 2012 : ) Itellään ei ihan oo mikän uudistunu tai odottava tai freesi fiilinki uudesta vuodesta. Samoilla linjoilla mennään, mutta myös ehkä hiukan jännittäen ja peläten tulevaa.
Tänä vuonna olis edessä tollaset "pikkuset" jutut ku valmistuminen nuva:lta, kaikkien koulutöiden teko (portfolio, kasvomaalauskurssi, muut proggikset, 9 viikon työssäoppiminen, näyttö yms.), haku ammattikorkeisiin ja työelämään, mahdollisesti syksyllä/kesän lopulla muutto..jonnekin, omaan omaan kämppään ja totta kai sitä kauta uudet ympyrät ja ihmiset... Et tulee oleen suuuuurien muutoksien vuosi 2012.

Täl hetkel oon vietelly kotona aikaa ja ens ma alkais koulu taasen. Sitten pitääkin alkaa oikein kunnolla työskentelemään, kun olis vähän näyttöjen suunnittelua, kurssin suunnittelua, työpaikan hakemista TOP:ia varten, portfolion kasausta.. On kyllä vaikka mitä.

Oon yrittäny kuvata muita Tsekki ostoksia, mutta osa on Jämsässä, joten suoritan homman kun kerkiän.
Oon myöskin ostellut hiukan juttuja alesta. Nyt löytyy oranssit korkkarit (<3), karvahattu, uus matkakassi, ihmisen anatomian piirustusopas, astioita yms. Huomenna sitten lisää shoppailua. Katsellaan jos viel jotain kivaa löytys : ) Joululahjojakin sain jonkuu verran. Ja hyviäkin kaikenlisäks. Toivottuja sekä yllätyksiä.

Olin myös viime viikolla Forssassa kavereitten kanssa. Oltiin siellä yhen meitin kaveriporukasta olevan kämpillä, kun se muutti sinne puoleks vuodeks ja käytiin sitten viettää vähän laatuaikaa ja vallottamassa Forssa. Pistettiin se ihan radaltaan. Tosi jees reissu oli, vaikka viimetinkaan kyl jahkailin asian kanssa, et lähenkö vai en.. mut lähin kuiteskin. ja oon tyytväinen.
Se parin yön reissu sisälti ihan sekopäistä reissaamista, autossa kuunneltiin TikTakia ja laulu oli sen mukasta "Hei lopeta.. ja niin edelleen.." ; ) Läppä oli ihan sekopäistä ja tulihan kyl naurettua ihan tarpeeks taas.
Käytiin vähän shoppailemassa ja leffassa ja kiinalaisessa syömässä. Käytiin myös yhessä baarissa, mutta siel ei ollu meitin lisäks kun kolmen likan kopla, baarimikko ja portsari.. Onhan se kiva mennä torstaina baariin, mut noh. Ihan hieno mesta se oli ei siinä. Juotiin yhet ja lähettiin menee. Olihan sekin sitten tarkastettu.
Mut tytöille joo kiitokset reissusta, oli superkivaa !<3


 Välillä hiukan nätimpää poseerausta..
(Huulissa muuten aivan uutta huulipunaa johon rakastuin, Gosh on merkki ja sävy tais olla joku exotic tms. Oranssi kuiteskin ! Nii ja hiuksista näkee ehkä hiukan tuota blondia latvoista. Liukuvärjäyksenä tehty !)

...ja sitten se meneekin aivan yli.. !

2 kommenttia:

Hahhi kirjoitti...

" En minä voi tietää!! "

Teja kirjoitti...

Ah, edelleen muistelen lämmöllä Laattalammen katsetta..ah, mikä mies !<3