tiistai 17. tammikuuta 2012

Ja taas se sama silmä..

jepjep, kuten otsikokin viittaa, niin sama silmä joka mulla tossa vuos sitte syksyllä tulehtu ni on taaaas ärtyny syystä X. Terkkari sano ettei olis tulehdus, vaan näärännäppy tai kyynelkanavan tukkeuma tms. Voipi olla, et menen perjantaina lääkäriin ja kysyn siltä apua ja lääkettä.
Täl hetkel on hiukan voimaton olo, eikä oikein tuo koulukaan innosta. Sain jo yhestä mahdollisesta työssäoppimispaikasta pakit ja se vähän harmittaa, mutta uutta yritystä vaan. Mut oon muutamia asioita saannu hoideltua tässä, et sillee ihan jees.

Mulla on viime aikoina ollu ihan hirvee hinku maalamaan, mutta kaikki koulutehtävät ei oikein anna tilaisuutta keskittyä maalamiseen, eikä mul todellakaan ole aikaa muutenkaan. Kaipaan niin sitä öljyvärien tuoksua, sitä kun sekottaa palettiveitsellä maaleja ja huomaa, että on tehny vahingossa sen täydellisen sävyn taivasta varten tai muuta. Kaipaan sitä kun sivellin liikkuu maalauspohjalla ja näkee kuinka se maali levittyy siihen kankaalle ja kuinka maalit sekoittuu toisiinsa. Se fiilis kun huomaa onnistuneensa ideansa kanssa tai onnistuu vahingossa paremmin kun hyvin. Kaipaan myös niitä ärsyttäviä hetkiä kun mikän ei onnistu ja pitää pitää taukoa maalaamisesta.

Mjoo, mut nyt tuli hiukan tällästä kaipuupostausta, kun ei oikein muu mielessä liiku täl hetkel.

Ei kommentteja: