sunnuntai 4. joulukuuta 2011

niisk niisk. terkuin niiskuneiti

Ajattelin tähän väliin vähän kirjotella muutakin, ettei nyt iha pelkästä joulukalsust muodostu tää blogi. Joopa joo, olen kipiä, mikäs sen mukavempaa. Hirvee röhäyskä, nenä tukos niin kunnol ku voikaan olla, kuten vähän jo kertoilin aikasemminkin. Mut tässä sitä pärjätään etiäpäin ja täl hetkel tsillaillen kotosalla ja noin.

Eipä ole täsä mitän erikoista sattunut, muutakun viime pe pidettiin Kreissareitten eli Kreisipailaajien pikkujouluja. Meit oli menossa mukana lisäkseni, Maria, Katri ja Jenni, sekä Jennin poifrendi. Mutta pariskunta lähti jossain vaiheessa iltaa, jota oltiin istuttu paikallisessa ja me kolme tehotyttöä (Papu, Pipa ja Poppana) lähettii vallottamaan Kouvolan yötä.
Ensiks meinattiin yhteen baariin, mut siel oli jotain tanssibeibejä esiintymäs, ni ei kinostanu oikein maksaa 5 euroa. Ja sitten päädyttiikiin ihan toiseen baariin jossa oli ilmanen sisäänpääsy ja ilmanen narikka, siis siinä yläkerrassa. Joten jätettiin vartemme sinne ja tilattiin juotavaa. Ja siinähän se ilta meni istuessa.

Mutta ! Olihan hieno ilta, vaikka saatiinkin hiukan ylimäärästä seuraa baaris ja oltiin kaikki hiukan kipeinä ja menin antamaan mun kännykkäkorun baarimikolle.. Että kiitos vain Papu, Poppana ja Professori Utonium hienoista pikkareista !

(Kuva from Google)

Mun pitäs varmaan pikkuhiljaa ruveta katteleen kamaa, mitä otan mukaan Jämsään. Mut ei oikein kiinnosta.. vaikka Jämsään meneminen kyllä kiinnostaa : ))

<3: Niiskuttava Pipa

Ei kommentteja: