keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kuulumisia.

Jepjep. hiukkasen taas jotain muuta kun joulukalenteria. : ))
Täl hetkel ei oikein kulje ajatus, koska painiskelen näytön kanssa ja stressaan siit ihan hirveesti, itkuun saakka.. Mut yritän samalla miettiä ammatillisen kasvun portfoliota ja projektituntien keräämistä sekä muuta koulu sälää. Ens viikolla olis arviointi näytöstä, joten sen saan hoidettua pois alta, mut kaikki muu jatkuu keväälle.

Täl hetkel mua innostaa ens lauantai jolloin iskä lupas lähtee mun kanssa Kouvolaan shoppailee joulujuttuja ja ehkä myös pientä housujen etsimistä..

Tilaustöitäkin satelee mukavasti ! : ) Siitä oon ilonen, mut täl hetkel ei tunnu todellakaan olevan aikaa piirtämiseen ja maalaamiseen. Ei pysty koulun ja joulun takia (olipas rimmaavaa..), mutta ehkä joululomalla kerkeis jotain tekemään ! Toivotaan ; )

Joo ja siitä yhdestä hurjasta jutusta josta mainitsin viime viikolla, tai joskus.., ni on tullut totta ! Menin värjäämään hiukseni ruskeiksi ! En olis uskonu näkeväni tätä päivää tulevan. Olin niin varma et jaksan ikuisuuksiin sitä punertavaa kupari päässäni, mutta nyt se vaihtu ruskeaks.. Ja totta kai, hiukan kyllästyin jo tasaisiin ruskeisiin hiuksiin.. joten värjäilin hiukan blondia hiuksiin kans... Ja ekaa kertaa kokeilin liukuvärjäystä ! Se oli hauska kokemus ja onnistu aika hyvin. Tykkään tän hetkesistä hiuksistani iiihan hurjasti ! Toivon vaan et saisin vaikka muutaman kuvan pikkujouluista tai jostain.. tai pääsisin vkl kuvaamaan uutta tukkaani<3

 Tukka ennen blondausta

Ja viime pe meillä oli NuvaPikkarit eli luokan pikkujoulut. Ja kivaa oli ! : ) Et kiitos vaan kaikille.
Perjantai meni hienoissa tunnelmissa, hyvää seuraa, hyvää juomaa, musaa, seuraleikkejä, hyviä juttuja ja Joccari ja tanssilattia ! Oli aikas hienot bileet.
Lauantai sitten menikin pienessä koomassa ja heikotuksessa, käytiin kebabilassa syömässä ja illalla L haki mut niille ja vietin sitten lauantain ja sunnuntain L:n kanssa ja olihan mahtavaa. Sen kyl voin sanoo et kyllä yhteistä aikaa jotenkin erilailla arvostaa kun ei nää jokapäivä tai edes kovinkaan usein.. Kiitos muru vaan seurasta, ittelläni ainakin oli kivaa<3

Ei kommentteja: