perjantai 4. marraskuuta 2011

Tsekkilandiasta päivää !

heissulivei !

Kolmatta perjantaita vietetään jo Tsekkilandiassa. Ja hyvin menee vieläkin. Ei sen kummallisempaa valittamista. Eilen käytiin pomon ja Mekun kanssa pomon viinikellarilla ja sen vaimon synnyinkylässä. En just tähän hetkeen muista sitä kylän nimee, mut melko pitkän automatkan päässä se oli Brnoosta. Et tulihan huristeltua ihan nättiä maaseutua pitkin : ) Kuten pomon kanssa puhuttiin (se siis on käynny Suomessa viime vuonna) et tääl Tsekeis niillä on peltoa pellon perään ja meil taas on peltoa ja metsää metsän perään. Se oli kyl hassua kun ei ne pellot ikinä loppunu sinne horisonttiin...
Here you go, few photos:
 Pomon viinikellarissa piti ottaa todistetta, että siellä oltiin !

 Se oli kyl kunnon viinikylä. Tavallisissa kodeissa oli hienoja ikkunakoristeita ja ovenkarmikoristeita. Viiniköynnöksiä ne enimmäkseen esitti..

 Muutama rivi rypäleitä.. ja noitahan riitti : D

 Kylän kirkko.  
(Pomo on menny tuolla naimisiin, ows : ))) )

Joku hörhö vähän kuvailee. 
(tätä tää mun työ täällä on ollu.. toi kamera on tullu mulle melekosen tutuks.. : > )

Tänää olisin menossa viel pomon ja sen kavereitten kanssa pelaa lenttistä(!?) ja ehkä korkkaamme myös Mekun kanssa viinipullon joka saatiin tolta eiliseltä reissulta... Hihhihii : ))

Mutta vielä semmonen asia mun täytyy tänne hehkuttaaa, ettäääää L on tulossa tänne muutamaks päiväks ! Jahuuu : ) nähdäänkin jo suunniteltua aikasemmin. (viimeks ollaan nähty joskus kuukaus sitte.. pläh : < ) L ja Mekun poikaystävä H tulee tänne tasan viikon päästä. Aluks piti vaan H:n tulla, mut sitten ehotettiin puolivitsillä et L tulis kans ja ohoh, niin ne vaan tiistaina(?) osti liput ja on tulossa tänne moikkaa meitä. Ja ryökäle meinas vielä huijata mua ettei pääse tulemaan... no joo, en viitti selittää sen kummallisemmin. En halua tästä mitän lässynläähehkutuspostausta. (mut oon silti aaaikas iloinen asiasta, tottahan toki !)

Huomenna hiuka shoppailemaan ja ehkä ostankin yhden pusakan johon ihastuin pari viikkoa sitten Galerie Vankovkassa (paras kauppakeskus täällä). Kattoo löytyykö sitä enää... ja muutankin olis ostoslistalla.. Hiukan oon jo kyl menettäny uskoni löytää saapikkaita täältä.. ja farkutkin on aikas hakusessa... mutta katsotaan jos vaikka löytys huomenna ihmeen kaupalla jotain.. : )) Wish me luck !

Ei kommentteja: