torstai 10. marraskuuta 2011

Bluescreen ja muuta mukavaa.

hah !
Tulipas eilen näyteltyä bluescreenin edessä. Oli tosi hauskaa : )) En ollu ennen kokeillu tollasta ja oli kyl mielenkiintosta. ja sitten tänää me käytiin pomon kanssa kuvaamassa taustat ympäri kaupunkia (kohtaukset tapahtuu ulkona siis..). Taas kerran on tullu koettua jotain aivan uutta.

Hiukan haikeilla mielillä mietin ens viikkoa.. Enää vajaa viikko täällä Brnoossa. Ens viikon torstaina me sitten lähdetään 12.00 Prahaan ja vietetään siellä pari yötä, kunnes lauantaina meitin lento lähtee 17.20 takas Suomeen Münchenin kautta.. On tosi outoo miettiä, et jos viime keväänä tohotettiin tätä matkaa, kesällä mietittiin kaikkea mitä pitää hoitaa ja varsinkin syksyllä koulun alettua. Kammottavaa sähköpostirumbaa, toisen TOP-paikan ettimistä, sumplimista, koulutuksia, paperihommia, lisää sähköposteja, vielä vähän sähköposteja.. Ja nyt ollaan jo tokavikaa viikkoa täällä ja kohta takas Suomessa. (siellä kyllä vielä jatkuu tuo paperisota, mutta..)
On tosi ihana päästä Suomeen syömään salmiakkia, äidin tekemää ruokaa, ruisleipää, näkemään perhettä ja kavereita, kertomaan uusista kokemuksista ja paketoimaan lahjoja, mitä täältä on tullu ostettua ja muutenkin päästä siihen omaan arkiseen elämään kiinni. Mutta. Olis myös ihanaa olla täällä vielä muutama viikko ja katsella rauhassa se kaikki mitä haluaisi nähä ja kokea lisää asioita ja tutustua tsekkiläiseen elämään vieeelä paremmin. Oon päättäny et tuun tänne joskus uudestaan. (okei, sanoin myös niin Espanjan reissustakin, mutta jotenkin tää tuntuu realistisemmalta paluupaikaksi, ku La Palma.. en tiiä miks. JA enhän kyllä sanonu et milloin.. Mulla on vielä koko elämä edessä ja monta vuotta aikaa käydä molemmissa maissa..)

 Katumaalaus meitin hostellin lähellä

Ja asiasta aivan toiseen, mutta hyvin tärkeään ! Olen löytänyt suurimman osan meikäläisen ostoslistalta ! Saapikkaat löytyiiiii : )) oon kyl niiin ilonen asiasta. Mutta. Farkkuja en todellakaan ole löytäny.. huokaus. En vaan löydä sellasia hyviä farkkuja.. Ehkä oon liian nirso tai liian pihi.. Tai ihan vaan rehellisesti molempia -.- Mutta, lomapkon ostan vielä tän reissun aikana.. en tiedä kyllä vielä mistä, mutta sen aijon ostaa.
Lahjojakin oon löytäny aikas hyvin.. mut iskälle en oo viel löytäny. No mut lauantaina mennää shoppailee, ni jos sitten jotain löytys.

Mitäköhän muuta. Musta tuntuu et mul on ihan hirveesti puhuttavaa tosta lähdöstä, ja meinaan jollain tavalla pakahtua asiasta.. mutta en vaan saa sanottua asiaa tai sitten en oikein tiedä miten pukisin sen sanoiks. Mutta no joo. Lähtö on käsillä ja se harmittaa..

Ei kommentteja: