torstai 4. elokuuta 2011

Polttareita ja työssäoppimista !

heiippaaa heeiiiii.

nyt oon ollu sen pari viikkoa täällä Hämeenlinnassa "opiskelemassa". Eli työssäoppimisjaksolla. Jööh. On ollu tosi kivaa : ) itse ainakin oon tykänny tähän mennessä. Huomenna meen käymää kotosalla ja sit su takas ja sit viel pari viikkoo jäljel. Mut nää kaks viikkoo on menny niin nopeesti, ni kohtahan tää kaikki taitaa ollaki jo ohi !

Mut voin sanoo et kyllä Tejaa viedää. Joka vkl olis jotain tai pitäs matkustella ympäri suomee... Nyt huome ku meen kotia, ni melko nopeesti siitä Kouvolaan, kaverin 2kymppisille ja toisen läksiäisiin. Ne pitää niikusta yhteispailut ja mun on _pakko_ päästä sinne. Onneks tuli kaverilta soittoo et nähääkö? olin et oon menos kouvolaa. Robbe vaan: "Joo meikä lähtee kuskiks!" Öh, KIITTI ! : D<3 Ja viel yks toinen kyseli paikalliseen..... : D et kyllä nyt Teja on suosittu.

Mut eipä tää tähän lopu. Sit ku 19.päivä mulla loppuu työssäoppiminen, ni seuraavan päivänä ihana kämppikseni Maria menee naimisiin !<3 AWS. Sinne siis suuntaamme J-tyttöjen kanssa. ja illalla ainakin Ellin kanssa Mänttään jatkoille................ : D Ja su sit kotia, ja ma Jämsää ! : DDDDDDD en siis pysy olleskan kotona näitä viikkoja enää....

Ja näin aasinsiltana häistä polttareihin ! Jotka siis olivat viime ma (1.8) ahiihihii. JOO maanantaina : DDDDD tutustuttiin tyttöjen kanssa Tampereen yöelämään maanantaina... : D mut tää oli vähä tällänen hankala homma kun ei oikein sopinu noi aikataulut yksiin. Ei ainakaan vkl. Joten. Maanantaina pidettiin Marialle pileet. Ja johan oliki hauskaa : D Kyllähän tuota tuli sekoiltua ihan olan takaa. Siis en minä ! mutta muut....

Oltiin aika hyviä polttareitten järjestäjiä, unohdin puolet tavaroista ottaa mukaan kun lähettiin majapaikasta. Jouduin ahistelee yhtä mopoautopoikaa asemalla. Menin kysyy et "onks sul kynää ja paperia !" Löytyhän siltä. : DD ja sit viel pyydettii lantrinkia. "Ei sulla sattus olee limuu" "joo, mut se on vähä väläjähtänyttä..." "EI SE MITÄN !" : DDD vietiin poikaraukalta kaikki.. : D Mut kiitos hänelle, harva noin mukava on.


Ja sit napattiin yks poika myös meitin mukaan juhlimaan : DDD voi morjens sanon minä. No mut morsian kiitteli : )) ja se on tärkeintä.


meikän lookkia illalta. 
en viitti laittaa muita kuvia. en oo kysyny lupaa ja plääh. ei oikein oo mitän hyväää kuvaaa.

En oikeestaan jaksa ees oottaa et koulu taas alkaa. Tasaantuu tää elämä. : )) Ja pääse taas jömsöilee ja joccaroimaan ; ) 
tossa edellislakkausta, toinen käsi oli ihan erilainen ja siitä tietenkään en saannu kunnon kuvaa. -.-
mut just täl hetkel teen uusia ! : ))

No mut eihän tässä. Katsellaan taas !

Ei kommentteja: