lauantai 27. elokuuta 2011

Can we pretend that airplanes, In the night sky, Are like shooting stars? I could really use a wish right now, wish right now, wish right now

Tagas Jömsös ja koulus ja johan heti ekasta päivästä pukkaa stressiiiiii. : D Pitäs olla projekteja vääntämäs, miettimäs vaelluksen asioita, Tsekin asioita ja muut kaikki kouluhommat siihen päälle ! Jouhou. Todella kiva. no mut toinen ja viiminen vuos läks käyntii. Toiv. tulee ihan mahti vuosi.
Mul on pääs kaikkee asiaa ihan hurjanaan ja kaikki vaan risteilee ihan sekasin ja mulla on niin pasmat sekasin etten osaa todellakaan jäsennellä niitä niin, että oon vähän sekasin kaikesta.

Viime viikonloppu (19.-21.8) oli todella jees. Ennen sitä olin viel sen viimisen viikon Hämeenlinnassa ja sain työssäoppimisen suoritettua ja sain kaikki osiot kiitettävinä läpi. JEEJEE. Homma hoidos. : )) Mut perjantaina sitten suuntasin Ellin luo yökylään, koska seuraavan päivänä oli Marian hääääät. : )))) Mentiin sinne sitten porukalla J-tyttöjen kanssa. ja johan oli kauniit häät. Oltiin siel ihan tippalinssissä. AWS<3 Omasta asustuksesta ei sen kummallisempaa kuvaa oo, mut mulla oli päällä tämä mekko
Ja tukan olin siis käynny leikkamaassa edellisenä tiistaina:
 Tässäpä samalla päivän kampausta

Huono kuva ja tyhmä ilme , mut täs näkyy toi lyhyt puoli kaikista parhaiten

Iltakin meni hienossa porukassa Mänttässä ja su sitten kotia. Ja heti ma sit Jömsöö ajamaan ja suoraan kouluu. Urgh.

Tänää käytii sitte iskän kanssa vähän shoppailee noita vaelluskamoja... Hmmmm. Tulihan napattua sitten ulkoilupuku (takki ja housut), buffhuivi, puukko, lämpökerrasto (paita ja housut) ja makuualusta. Hinta hirvitti niin et lkjhfvbhnjokpöolhjdsfiduy. Mut onneks ne ei oo mitän yhen illan käyttöön tai sillee juuu nouuu. Ja sit iskä meni ja osti mulle viel kännykänkin. Ihan vaan perus simpukkanokian. ei mitän hifistelykosketusnäyttöö. en haluu viel sellasta... mut varmaan seuraavaks on pakko, kun muuta ei taida olla sitten tarjolla.. vähä sellasta se myyjäpoika selitteli. Tääkin yksilö oli liikkeen ainut.. 

Ens ma ja ti menee sitten Suolahdella esivalmistelemassa vaellusta; suunnitellaan reitit ja ruokaa yms. : ) Odotan toisaalta pienellä kauhulla koko reissua, mut sit toisaalta ihan mahtavaa päästä ekaa kertaa elämässäni Lappiin ! Ja meil kuuluu tohon reissuun myös opintokäyntejä kultamuseossa, porofarmilla, paikallisella nuorisotalolla(?)... En muista kaikkee niin tarkkaan, mut kuiteskin ! Tulee ikimuistonen reissu.

Mulla on tällä hetkellä jotenkin niiin levoton ja sekava olo et argh. Johtuu varmaan kaikesta tästä tulevasta. Kaikista pahinta täs on se et tiiä millä sen sais veks. No mutta jos asiat rupeis pikkuhiljaa selkeytyy... mun tuuril ei : DD No jaa. ehkä tää tästä. Morjensta seuraavaan kertaan : )))))

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

seurusteletko? ;)

Teja kirjoitti...

Jepjep, seurustelen : )