keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Olet nuori ja kaunis, mutta kuka se on kun huutaa.

hahhahahaa ! Mun netti toimii ! : ))) en oo oikein kerenny tänne blogin puolelle kirjotteleen, mut kohta toi koulukin on ohi (ens vk ke) ja sit muutan takas kotio ja alkaa kesäloma ja vähä työjuttuja ja tollasta. Nyt ei oikein irtoo mitän romaanii, kun oon menos ihan just suihkuun ja me ollaan alottelemassa pikkulauantaipäättärijuhlia solukamujen kanssa. : )) ens viikol kun ei kerkii, kun pitää häippästä asuntolalta aika nopee.

Laitoin tänää pitkästä aikaa jotain erilaisempaa kampausta. Mul oli tuol niskas hiusten rajassa valeletti (eli siis ihan tavallinen, ei mikän ranskalainen letti) ja sit vaan hiukset ponnaril : )) tykkäsin.

Uusia töitäkin on ja sit voisin pistää johkun postaukseen pientä muisteluu kuluneesta Nuva-vuodesta ! Ihan outoo, kun on jo tottunu siihen et opiskelee viikot Jämsäs ja nyt sit pitääkin mennä pariks kuukaudes Kausalaan. Noh, loppukesästä oon 4 vko Hämeenlinnassa työssäoppimassa. Asun silloin mummon luona. Mut kuiteskin, kesä vähän ahdistaa kaiken tekemisen takia, mut ei täs mitään, antaa elämän vaan mennä !
Tahon kyl jakaa teitin kanssa pari biisii jotka on tän hetken meikän kuuntelus:
Ei kommentteja: