perjantai 11. maaliskuuta 2011

"The only person standing in your way is you."

Otsikko on leffasta nimeltä Black Swan. Me käytiin Minnan kanssa se katsomassa ja noh. En viitti hirveesti siitä kertoa, suosittelen aina menee ite kattoon ja en oo oikein viel muodostanu omaa mielipidettäni. Siis ei ei todellakaan ollu sitä mitä odotin, se oli paljon synkempi. Ja en ollu odottanu et siin leikitään mielenterveydellisillä ongelmilla. Mutta, kyllä pääosan esittäjä Natalie Portman ansaitsi kyllä Oscarinsa ja leffa oli ihan varmasti just niin ahistava ja hurja kuin sen ohjaaja oli tarkottanutkin. Ja jo se et se on samalta tekijältä (Darren Aronofsky) kuin Requiem For a Dream vaikuttaa hiukan, koska se on yks parhaimpii leffoja vaikka onkin ahistava (mut se just kuuluu siihen, muuten olis aika pliisu leffa..). Oma "järkytys" Black Swanin katsomisessa, johtui ihan varmasti siitä, että olin pistäny omat luulot ja odotukset liian korkeelle, joten en saannu sitä mitä odotin ja yllätyin. Mutta kyllä täytyy sanoo et oli vaikuttava leffa, mutta en tiiä haluunko ihan lähiaikoina kattoa uudestaan. ei tullu sellasta fiilistä. Ja äsken tarkemmin katteltuani tuota Darren Aronofsky wikipediasivustoo ja mitä mä sieltä löysinkään !! Aronofsky on ohjaamas The Wolverine leffaaasaaasposdkjf !!! Siis sitä mikä on jatko-osa X-men Origins: Wolverine-leffalle. kjdjdhfoisdklsdjosdfij oooii vooiii ! (ette päässy tässäkään postauksessa eroon X-menistä, häh häh hää : DD )

Mut joo, mitäs muuta eilen, no shoppailua ! : D käytii ennen leffaan menoa Minnan kans pyöriis Kouvolan kaupoilla. Käytii läpi kaikki hömpät, seppikset, ginat ja mitä muita kauppoja sitä nyt löytyykään. Ja kyllähän meikä tyttö löys muutaman jutun. Mulla oli päällimmäisenä mielessä kynsilakkoja. Siis olin päättäny käydä ostaa graffitilakkaa ja tuoksulakkaa. Tuoksun sain, mut graffitii en. Olisin halunnu mustan ja sitä ei löytyny ni jäi keltaset ja pinkit kauppaan.

Mutta mitäs muuta meikä osteli:

Giltterjauheluomiväri, 1,95 Seppälä

Legginsit, joissa on hauskoja saumoja tehty yksityiskohdis, muuten iha perusleggarit. Tumman harmaat. 7,95(?) Seppälä
Toiset legginsit joissa sivureunoihin leikattu "halkioita" Tosi hauskat päällä. Miettikää kun laittaa värikkäät sukkikset alle. : ))) oli vaan hiukka pitkät, et nilkasta jäi aika paljon yli, mut ei se mittään. 7,95(?) Seppälä

Ja sitten se tuoksulakka. Otin vähän värin mukaan ja vähän hajunkin. 025 Strawberry Fizz. Ja aika tekomansikkainen tuoksu, mut ihmekkös tuo : D


Ja sitten GOSHin alus-/päällyslakka, aluslakkaa tarttin ja ajattelin sitte ostaa molemmat samas. 8,50 muistaakseni. Sokokselta.
Ja sitten varmaan hienoin löytö. Löysäripaita kyynerpaikoilla, Gina Tricot, 4,90. Värejä oli vaikka mitä. Minnakin osti oman, mut sillä oli musta ja tais olla tekstiäkin tos edessä. Itte en niistä tekstillisistä syttyny, ni otin iha perusharmaan.

Sellasta tällä kertaa, oli hauska päivä. Kiitokset Minnalle : )))


Ei kommentteja: