sunnuntai 3. lokakuuta 2010

"Siihen vielä mä lisäisin, että sinusta välitän."

Kävimpäs tänä viikonloppuna Lappenrannassa ja takasin. : D Kävin moikkaas Lassia kun se täytti tällä viikolla 20wee. Onnee rakas<3 ! Mut johan oli bussimatkat, vähimmillään 5 tuntia suuntaansa.. huuuh. No joo, eipä voi mitän. Oli pakko lähtee käymään ku oli juhlan aihetta !

Nyt taas Jömsössä ja huomen alkaaki kunnon työrumba. Palavereja, liikkatunteja, teoriatunteja ymsyms. vaikka mulle jakaa ! No mut, eipä voi valittaa, tällästä tää on. Ja keskiviikkona yks vähä isompi proggis jonka jälkeen me kaikki huokastaan helpotuksesta ja syvään.. Ja kohta alkaakin jo työssäoppiminen HUI ! : DD

Mulla ei oikein oo mitän erikoista selitettävää, kun meikä vaa opiskelee (tai ainaki yrittää) ja matkustelen ympäri Suomea.. Kohta pitäs kyl mennä suihkuun ja laittaa vähä lääkerasvaa... Sain ihottumaa täst kaikesta elämänmuutoksesta. Ja siit kai mun flunssa ja silmätulehuskin johtu.. Mut sit kävin lääkärillä ja se anto lääkerasvaa jota mun täytyy nyt aamuin illoin laittaa suihkun jälkee.. Olis niin ihanaa jos pystysin ottaa tänkin kuurin tabletteina ! Olis paljo helpompaa.. : < Mut ei voi mitän.

Ei oikeesti voi väsyttää näin paljon. : < ja ei kyl millään jaksas. Mut hei ! Lassi latas mulle paaaaljon Ismo Alankoo !!<3 Ette ikinä arvaa mitä oon nyt täs koko päivän kuunnellu.. ; )
Ja sain myös Pemujen Puuhevosen koneelle. (Hankin sen kyl viel ceedeenä) <3

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

ite ajelin kesällä bussilla slovakiaan ja takaisin. :D Se oli aika rankkaa jo.

Teja kirjoitti...

herran jestas ! En kyl varmaan kestäis : DD oon saannu täs reilun kolmen vuoden aikana jo ihan tarpeeks bussilla kulkemisesta.. Mite kaua siinä meni? : o