maanantai 13. syyskuuta 2010

Como estas my lady, let's go !


Eli siis tässä on se hieno juttu mitä kerroin aikasemmin ! Uus leikkaus hiuksissa !! Wuhuuu. Piti vaan leikata kuivat latvat pois, mut sit läks vähä päältä lyhyemmäks ja otsis ja ja.. : DD

Entisiin meni niin hermot ni meninpä sitte ja leikkautin tän unelmatukan<3 Ah ja oh, tää on aivan ihana. Kerkesin ostaa jo minisuoristusraudan ja muotoiluvoidetta tai vahaa mitä onkaan. 
Ja siis munhan piti ottaa kuvat vloppuna, mut en sit jaksanu. 
(sain muute hömpän paketinkin mut en jaksanu kuvata niitäkään.) 
Ja nää kuvat on otettu samana päivänä  webcamil ja aluks nää kuvat otin vaan Lassia varten ku se halus nähä mun hiukset. Joten pahoittelen kuvien rakeisuutta. 
Mut toisaalta se antaa hienon vivahteen noihin kuviin, vai mitä ? : )

Mut asiasta ihan hevoseen.
Oon IHAN sekasin tääl koulus. Kaikki projektit yms painaa päälle, enkä tajua asioista mitän. Niiku missä, miten ja milloin. JA torstaina olis luisteluu, eikä mul tod. oo mitän luistimii.. -.-
Mut kuiteskin oon nyt täs dataillu, käynny kaupas ja syönny ja kuunnellu musaa. Huome sit hiuka palaveria yhen projektin tiimoilta yms. 

Mulla on tullu nyt sellanen olo, et tahtosin oikeesti opetella espanjaa.Osaan muutamia perusfraaseja, mut olis kiva oikeesti osata et jos vaikka pääsis uudestaan Espanjaa työssäoppimaan. Olis kiva kyl päästä jonnekin muualle, mut tääl koulus taitaa olla paras vaihtoehto toi Espanja.. Mut kattoo nyt.
Tällä hetkellä on niin turhautunu ja ahistava olo, et ei jaksa ajatella mitän. Joten meikä häippää, morjens !Ei kommentteja: