lauantai 28. elokuuta 2010

"Mä en oo tyttöjen lelu !"

Joo o. Tänää on olluki melekosen vauhdikas päivä. Näin Annaa tänää kvl ja käytii eka iskän kans hoitelemassa asioita ja sit shoppailees Annan kans vähä lissää. Mut löysin kaiken mitä tarttin ja etin. Ja vähä enemmänki.
Takki ja sisäpelikenkät oli ekana listalla. Ja ne löyty. Ja aika halval viel.. Kengät 10€ ja takki 5€ : D eeei paha. ja takki ihan kunnon hupullinen, vuorellinen takki.
Sit löysin lippiksen (sellasen mitä olin jo vähä ettinykin) 1,50€ ! ja sukkia löyty ihan sikanaan. Ja itse asiassa sain viel toisetki kengät. Pinkit ballerinat : D ja pari toppia sattu matkaan myös.
Et ei paha reissu ; >

Kävin myös katsoos Hahhin ja Maryn kanssa tuon Toy Story 3. Oli hyvä : >

Viikkokin oli hauska : ))) Oltiin ryhmäytymisleirillä korvessa meitin yo-pohjasten ja sit pk-pohjasten kesken. Pk:t on tosi mukavaa porukkaa ja meitin porukkakin pääs ryhmäytyyn aika jeeees. : > Siellä me leikittiin, ohjattiin, syötiin, uitiin, saunottiin ja naurettii jne. Oli tosi hauskaa. Loppuviikko meni sit Ellin, Katrin ja Lauran kanssa raidates ja tsillailes ja opiskelles.


Elikkäs oltiin siis Katrin, Lauran ja Ellin kanssa kiertelees Jämsää. Katri esitteli meille paikkoja ja oli todella hyvä, koska nyt me tiietään tosi paljon hyödyllistä Jämsän eri paikoista ! Kiitti tästä Katri. : ) Löydettii leffateatteri, ni mennää ens viikol tyttöjen kans kattoos Sisko tahtoisin jäädä.
Juu u, ja käytiin me Himoksellakin ! : D käytii vähä kattelees siel ylhääl maisemii ja sellasta. : >

jeaa jeeaa. Oon ens viikoks suunnitellu tän viikonlopun aikana yhen jutun. En malta oottaa et pääsen toteuttaa sen ! Näätte sit ; )

Ei kommentteja: