maanantai 12. heinäkuuta 2010

Tulevaisuus = ?

Joo o. Eli tänään alko se jälkihaku JA tietenkään ne kaupungit joihin olin ajatellu hakevani, ni ei ollu niissä paikoissa vapaita opiskelupaikkoja. Eli siis Hämeenlinnan koulutuskeskus Tavastia ja Järvenpään seurakuntapisto. EEEI mitään. Joten, suunnitelmat uusiks !
Nyt on hakusessa Jämsä ja Porvoo ekoina vaihtoehtoina, sit sen jälkee tulee Lohja ja sit Pieksämäki. Ja sit oli viel Lappeenranta, mihin Lassi on menos.. mut enpä usko et sinne lähen. Siel ei ollu ku tekstiilipuoli ja en tiiä kiinnostaako se mua niin paljon. Mut se on sit sellain suunnitelma G.
Toivon et nyt joku tärppäis. Jämsäs, Lohjal ja Pieksämäel on sitä nuoriso-ohjausta ja Porvoossa leipuri-kondiittori.

Enpä oo taaskaan tänää tehny mitän erikoista. Lassi kävi tos pyörähtääs, enneku läks Heiskuun leiriavustajaks 3.leirille. Ens viikolla alkaa sitten meikän leiri (4.), jolla oon isosena. Oli kiva nähä Lassia kun taas ei nähä piiiitkään aikaan. Molemmat on leiril heti perätysten. Ja kohtahan se on lähettävä sitten jonnekin opiskeleen.. Huah, niin se kesä hupenee.
Aluks ajattelin, et olisin tehny kaikkee ihan sikahienoo, mut täshän tää menee. Vähä harmittaa, mut ehkä ens kesästä vois tulla vielä kivempi.
Onneks edes ens viikonloppuna on Pioneeri festivaalit Korialla jonne aijotaan Minnan kanssa. Wuhuuu. Siitä tulee kivaa : >

Huomenna sitten iskän kanssa käymään Mummolla, kun sillä on synttärit. Ai nii ! Pitäskö mun tehä kortti. :S en tahoooo. En osaaaa ! Kattoo jos aamul jaksaa väkertää jotain..

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Voi e, toivottavasti joku tärppäis! Ja vielä sellanen ala mikä kiinnostais :) Nyt onki varmaan ihan kivasti kilpailevia hakijoita ku on paljon nuoria työttömiä :< Onnea hakuun!

Teja kirjoitti...

Jep. Olis _todella_ mukavaa jos vaan joku osuis. Koska voishan sitä sitten kokeilla vuoden päästä johku muualle, jos ei kuiteskan nappais.
Kiitoksia ! Onnea tässä tarvitaakin :)