torstai 15. heinäkuuta 2010

Möhöhööhöööö

Sain tänää paketin jota olin odottanu. Olin tilannu H&M:n alennuksesta kaikenlaista kivaa. Kahet kengät tilasin ja ne oli ne mitä odotin eniten ja kummatkaan ei sattunu jalkaan ! ÄÄÄÄrsyttävää. Molemmat oli ihan oikean kokoset (36) mutta malli ei vaan sattunu. : < iha tyhmäääää. Luulin et mun sandaali ongelma olis ratkennu, mut ei. Jospa maanantaina kävis vilkuilees jos jotan löytys.
Mut kaiken muun pidin paketista, kengät siis menee palautukseen. Paketista löyty myös, korvikset ja kaulakoru. Kaks mekkoo ja toppi. Piti tulla toinenkin toppi, mut ne oli loppuun myydyt. Mut ne mekot:

Lasten mekko/tunika. Just sopiva<3
Justiinsa sopiva myös, mutta kankaasta näkyy vähä läpi. Noooo, ei se mitän. Täytyy vaan pukee oikeenlaistet alusvaatteet :)

Vois toistekkin tilata hömpältä, kun siel ne koot on vähän tutumpia mulle. Kenkiä en kyllä tule enää tilaamaan. Petyin ja harmistuin ihan sikanaan. Nyt on viime aikoina muutenki enemmän sattunu huonomallisia 36:sen kenkiä. Yleensä se on iha hyvä koko, mut ei näköjään H&M:n kengis. Tai itse asiassa yhet perus mustat korkkarit kerra vaikutti aikas hyviltä, mut kauppaan jäi. Oli voinu ostaa pois.

En ookkaan nyt tehny mitän erikoista. Mut huomen pääsee Minnan kanssa Pioneerifestivaaleille. :) Siel on Pemut ja Ismo Alanko<3 Tosi kiva päästä jonnekin muualle välillä ja varsinkin Minnan kanssa.
Sunnuntaina ja maanantaina EHKÄ töitä :o Pelottavaa :S
Maanantaina myös Lauran kanssa Kouvolaaan, jos vaikka muutama kumelainen nähtäs.
Keskiviikkona sitten riparille ! Wuhuu. Odotan innolla, koska pääsen uimaan JOKA päivä. Ja muutamana päivänä ehkä jopa pariki kertaa :))))
No katsellaan !

Ei kommentteja: