tiistai 20. heinäkuuta 2010

HOHOO.

Joo, siis sainkin sen kameran toimimaan ja voisin nyt täsä kirjottaa sen mitä lupailin äskösessä. joo o.
Eli siis.
Perjantai 16.7.2010
Oltiin Minnan kanssa Pioneerifestareilla, jotka siis järjestettiin Korialla ja ne oli ensimmäiset laatuan. Ja järjestettiin yllätysyllätys pioneeripuistos. Oli jees päivä, Ismo Alanko oli taas ihana. Tai okei, oli se mun eka kerta jolloin näin Ismon ja Tehon Kouvolas House of Rockissa paljo hienompi keikka. mut kyl se Ismo vaan osaa<3 Sinä päivänä oli sit hiukan rankempia bändejä esim. Turmion kätilöt ja kierreltiin festarialuetta, syötiin ja juteltiin, ja kuunneltiin musaa. Oli hauskaa.

Lauantai 17.7.
Sillo oli sit enemmä bändejä joita me mentiin ihan lavan lähelle kattoon. Esim. Anna Abreu, Cheek, Aste, mut kyl kaikista kovin oli Pemut<3 Oi, että ne taas veti hyvin. Se niitten esiintyminen on vaan niin jotain ihanaa.

Oivoivoi<3

Nomut hienot festarit ja tottakai kiitos kuuluu Minnalle : >

Sitte sunnuntai meniki koomaten
ja

Maanantai 19.7. (siskonpoikani syntymäpäivä.. kihihihii)
Lähettiin tos kolmen maissa Lauran kanssa Kouvolaan, tapaileen kumelaisia. Tai niitä jotka sinne tahto ilmestyä. Oltiin naamakirjassa sanottu, että tänä päivänä tullaan Kouvolaan ja jos tahotte nähä, ni tuutte kattoon. Mo.
Saatiin tavattua kaks kumelaista. Eli muut ei joko päässy, niit ei kiinnostanu tai ne ei muistanu.
Sami tuli meit moikkaileen ja Anniina kans kera Niinan. (kai se kirjotetaan kahella iillä? :o )
Eka käytiin shoppailemassa ja minähän taas löysin muutaman jutun, mutten kyllä niitä mitä hain.. outoa.. tai pikemminkin hyvin tuttua -.-
Ja sen jälkeen tyypit sai päähänsä lähteä (tai olivat kuulemma suunnittelleet jo) menevänsä uimaan Kuuksoon. Noh, minä kilttinä tyttönä menin mukaan vaikkei mitän uimakamppeita ollut mukana ja olin varautunut kaupunkitsillailuun. Mut ei siin mitän hauskaa oli :) Tulihan käveltyä yks metsäinen polku nelisen kertaa et johan on kuntoiltu. Matka kotiin oli myös hauska. : D Bassi jumputti: "I wanna Rock that bodyyyy"

Ja tosiaan muutama kuva tuli otettua, mutta nekin Lauran kamerassa ja tuntuu aina niin tuskaselta saada kuvia joltakulta, joten en rupea niitä vonkumaan tähän hätään..
Mutta kuvasin ostokset ! Äsken. Ja just muistin et unohdin kuvata yhden kaulakorun.. nooo, ei se mitän, ehkä sillä nyt ei ole mitän merkitystä..

Nyt ihan aluksi tahon sanoa, että tsorge huonoista kuvista. Mamman pokkari, ja ulkona pimeetä ja sisällä pelkkä kattolamppu. Joten mekko ei tule edukseen. Se on oikeasti syvänvihreä ja tuossa näyttää vedenvihreältä. Kuva koneeseen päädyttyä mekko oli sininen, joten ei kovin hyvä kuva. Mutta ajatus on tärkein. Hömpän mekko, mut ostin tän kirrrparilta. 8,50€ Siin o taskut ja olkaimet ja kaikki : >


Seppälästä. 5.99€ mekko pituinen, mutta läpinäkyvä.
Ainoa oikea väri tähän päähän. Nyt sen sit ostin kun Anttilassa kävin. Tällästä ei oikeesti oo samaa. Mut kallis hinta ei niin haittaa koska saan tosta kaks kertaa värjättyy.

Tää on todellakin heräteostos. Oon kyl ettiny sellasta kesästä oransihtavaa huulikiiltoa, katoin et jes nyt löyty. mut huulilla tää ei oikeestaan näy yhtän ja on vähä vaaleenpunanen, mut ei se haittaa. Huulikiiltoja ei ikin oo liikaa : D tää hömpältä myös, 3,95€

Kyllä, ostin iha ensimmäiset oikeat aurinkolasit<3 Aika perus, mut oon ettiny tollasia. Hömpältä 4,95€

Ja sitten vielä terkut Höpöheinältä ! Moikkaaaa !!

Ei kommentteja: