torstai 18. maaliskuuta 2010

hahhihiihii. Hiukan tuota ja hiukan tätä.

Joopa joo. En jaksa ruveta lässytään mitään "sori kun en ole kirjoittanut vähään aikaan" kun ei tätä luekaan edes kovin moni. Iha sama : D
Mut kuiteskin joo. Tässä enpä ole kovin kummosia puuhaillut, käynnyt koulussa, ollut ahkera (JOOPA JOO) yritänyt tehdä opinäytetyötä sekä siihen kuuluvaa kirjallista. Se kirjallinen kyl rassaa jonkuu verran. Ja sit me ollaan täs saatu uusia tehtäviä, esim. käytiin yhessä taidenäyttelyssä ja saatiin siitä tehtävä. En ole vielä tehnyt.. Onneksi ei oo annettu aikarajaa.
Ja sit toinen itsenäinen homma on tehä maalaus aiheena seittemän kuoleman syntiä (Ylpeys, Viha, Himo, Laiskuus, Ahneus, Kateus ja Mässäily), joko kaikki omana tauluna tai yhtenä isona kokonaisuutena. Aluks tein viis versiota ja aloitin maalamaan akvarelleillä, mutta eipä se miellyttäny silmää, joten meikä sit alotti uudestaan. Ja tein musteella seittemän naikkosta jotka jotenkin kuvasti jokaista syntiä. Ylepys meni piloille ja tein sen sit uudestaan. Joten työlästä oli kun en saannut edes aluks sellasta millasta tahoin !
Jos saan täs lähiaikoina kuvia niistä ni pistän tänne.. ja pitää kyl kans pistää naamakirjaan.
Se on kyl sellanen aihe noi synnit et voisin joskus tehä ihan kunnollakunnolla jotkuu työt. Ehkä just hiukan huolellisemmin.

Ja mitäs muuta. Oon taas shoppaillu. Löysin vihdoinkin sellasen lyhyen pusakan mitä oon ettiny, hopeisena. Ja ja. kaikkee muuta tarpeellista.

Tänää oli koulus lumenveistokilpailu. Me oltiin koulun tutoreiden kanssa yhtenä joukkueena ja tultiin jopa kolmansiksi. Tehtiin Lassin ja Leevin innoittamana samantyylinen veistos mitä se Lassi siin aina tekee. Sellast vähä hirviöö ja lumiukkoja ja vähän "verta" ja tollasta kaikkee hauskaa : D Mut oli oikeesti tosi kivaa. Saatiin taas pitkästä aikaa nähä sakuja.

Huomenna alkaa 3. isosleiri. Meikä menee pe vähän myöhempää kun mummo tulee kylään. :)

Mut hirviää kun en meinaa muistaa mitä täs vois nyt kertoilla. no jooooo o. Kävin tänää hygieniapassikokees. Jesjes. Toiv. meni läpi

Taidan laittaa vähän töiden kuvia tähän.


tavallinen tussi.


muste


muste


lyijykynä ja mustekynä.


Tää oli koulutehtävä, kun piti tehä omaa tyyliä edustava maalaus.

4 kommenttia:

Hahhi kirjoitti...

LUMIUKON RÄJÄHTÄNY PERSE!!!!!!!1!1!!!!

Joo, siis mähä olin täst jo menost... et.... kröhöm.... mm.... bye! *swip*

Teja kirjoitti...

...nii : D

ruuhkis kirjoitti...

ne lassin ja leevin lumiukot on kyl pirun hyvii, ainakii mitä oon nähny :) taitaa muuten jopa olla mun lempisarjis kautta aikojen!

Teja kirjoitti...

:D ne on ihan mahtavia. Sitä lumiveistosta oli hauska tehä ! Lassi ja Leevi on kyl yhtiä parhampia sarjakuvia mitä on. Mä en osais päättää mikä ois mun lempisarjakuva :o niit on niin paljoooooon :>