sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Wou, I feel good, na na na naa

Jepjep. Nyt on saatu opinäytetyö alotettua. Ja fiilis on hyvä.

Mut hei, eile meil oli KSAO:ssa avoimet ovet ! Meikä oli siel huitelees tutorina vaaleenvihree paita päällä. Aluks en oikein osannu tehä mitän ja vähä kahvittelin ja katoin muotinäytöksen.
Mut sit käytii Paulan (eli vaatepuolen tutorin) kanssa vähä katteleen amiksel ja alakoulu et mitä siel löytys. No eipä mitän erikoista -.-
Mut loppu aika menikin sitte oven ääres kun sanottiin ovesta tuleville "Hei, tervetuloa" ja "Kiitoksia käynnistä" ja kieltämättä jutun taso aina kun ei tarttenu noita hokee ni oli aika.. morjes. :D pelleiltiin vaan Paulan kanssa ja tanssittiin sen muotinäytösen musan tahtiin. Et ihan jees päivä oli !

Illalla sit tein yhen opinäytetyön maalauksista ja oon ihan tyytyväinen vaikka ei tullu sellasta kun ajattelin. Ja mallikin vaihtu lennos..

Mut pitäs kai mennä terkkarille kyselee et jos sais lähetteen lääkärille ja rasitusastmakokeisiin. Tahtosin inhalaattorin jos se vaan auttas meikän tähän hengästymis/allergia hengityshankaluuksiin ja vinkunaan.. :< mutkun ei saa aikaseks. Jepajee. Mut eipä mulla muuta. Ps. sainpas tänään ruusukimpun Lassilta ystävänpäivälahjaks :> kihihii.

2 kommenttia:

-janita kirjoitti...

Tea tutorina.... apua :D

Teja kirjoitti...

Mitääää ? : D Olen hyvä tutor U.U ;D