tiistai 29. joulukuuta 2009

Uusi vuosi edessä !

Joopa joo. Uusi vuosi. Suunnitelmat meni uusiks koska Lassi ei pääsekään lomille silloin ! Nonnii. Kerrankin arpa osui, mut huonosti kävi. Ei siitä sen enempää, huomen kuiteskin baariin med kumelaiset, kun ensi maanantaina kun koulu taas alkaa, meil kaikilla alkaa samalla myös työssäoppiminen ja se tarkottaa että kaikki ei tuu kouluun reiluun kuukauteen. Mut jotkuu tekee hommia koulussa (MINÄ), jos työssäoppimisena on joku tilaustyö tai vastaava. Me pidetään kirjastossa näyttely yhen mun luokkalaisen kanssa. :)

No mut juu. Joulu oli ja meni. Ihan mukava joulu oli. Mitä nyt hiukan kähinää äidin ja siskon välillä mut muuten ihan perusmukavasti meni. Kummityttö oli kans joulun meillä ja hauskaa oli naureskella tytön ilmeille ja sille kuinka vähästä tytön sai nauramaan. On siinä kyllä ihana lapsi<3

Ensimmäinen joulu tässä kodissa muutes. : D

Siivottiin hullunaan Mamman kanssa ja sit tsädääm. Tulee sisko, siskon mies ja Alma (n.9kk) ja koko huusholli oli heti ihan sotkunen, lattiat täynnä leluja, ruokaa, vaippoja, joulukrääsää ja mitä kaikkea. :D Noooh. Ei siinä mitän vielä.. muttakun avattiin lahjat ni voi että sitä paperin määrää ja tavaran määrää myös. Almahan oli tietysti saannu hm.. muutamia lahjoja. Puolet lattiasta oli Alman lahjoista täynnä. Tyttö sai leluja, kirjoja, vaatteita (annoin ite kaks t-paitaa<3) ja mitä kaikee. Ja tulin tosi kateelliseks kun Alma sai pinkit reinot !!

Mut mäkin sain ihan hyvän lahja saaliin ! Olen tyytyväinen :)

*suklaafondue
*rahaa shoppailuun ja kameraan
*vaatteita
*suklaata
*unisukat :D
*laseja mustikkakuvioinnilla (Pentik!)
*teetä
*mukin
*Bad elf-kaljaa :D
*Pirates of the Caribbean-trilogypaketin<3 löööv.
*matkahiustenkuivaajan
*kynsilakkoja (joista kolme mul on jo ennestään :D)
*kirjoja

Ainii, sain nyt vasta kuvia tuolta Kumepikkujouluista ja voisin pistää tähän muutaman julkasukelpoisen :)

Ei kommentteja: