torstai 10. joulukuuta 2009

Sarasteeee !


Oltiin tänään gospel-illassa seuriksella. Siel esiinty Saraste joka oli HYVÄ. Ostin niitten levynkin ja bändin pojatkin oli tosi mukavia ja hauskoja :). Tää oli sellain tapahtuma mikä liittyy ens kesän rippikouluun valmistutumiseen. Eli noii.. öö -95 on nyt menos riparille ens kesänä ja olis tarkotus päästä vielä viimesen kerran isoseks. Sitte rupee porukka menee niin nuoreks et ei pysy peräs. :o no jaa. 2010 tulee oleen mun neljäs kerta isosena jo :OO. Jännää :)

Mut nii siitä bändistähän mun piti kirjottaa.
Nii. Saraste. Gospelbändi joka soittaa rokkia. Erittäin mukaansa tempaavaa, Teja tykkäs ainaki :). Ne oli ihan hesasta asti tullu meille soittelemahan. <3 Siin bändis oli viis tyyppii ja ikä haarukka oli 20-24 ja yks 17 wee. Kaikki oli tosi hauskoja eikä mitän tiukkapipoja tms. Kantsii käydä kattoos niitten nettisivuil jos kiinnostelee enemmänkin www.saraste.net ja varmaan juutuubbelista löytyypi tyyppien musaa.

Huomenna Kouvolaan aamul, kouluun pelaan korttia ja sit kotia joskus päiväl ja sit TAAS illalla Kouvolaan pikkujouluja viettämään luokkalaisten kanssa. Tulee ihan hubaaa! Ei olla viel oltukan tällä porukalla baarissa, kun vihdoinkin kaikki on jo 18. Ja odotan kans innolla kun en käy ku ehkä kerran kussa tai paris kuussa baaris. On vähä hankalaa kun ei ikin oo kyytjä tai rahhaa.

Mut huomen kyllä karaoke raikaa !


Ahistavaa kun en oo saannu nyt täs kahen viikon aikana koulus mitän. Vaikka ennen täs lomaa oli tarkotus miettiä opinnäytetyötä ja tolleen. Ei vaan saa aikaseks.

Ja tänään kävin vähä tutkiis asioita ja suunnittelin vähä päättäjäisiä.. Siitä tulee juttuu sit myöhemmin. Oon iha hullun innoissani.
Ja odotan ens su ihan innolla kans kun me mennää iskän kanssa Lahteen jouluostoksille. Mulla on pari lahjaa tehtynä ja yks ostettuna mut paljon on vielä mitä tarttee hankkii..

Mut voi että kun pääsee sit joulunjälkeislennusmyynteihin shoppaileeeee !<3

Joopajoo. Taaskin tää loppu menee hirveeks lörpöttelyks, joten taidan tästä lähtä nuQ elikkäs ötyä vaan kaikille.

ps. oon iha koukus Lady Gagan Bad Romanceen <3 se on nam !Ei kommentteja: