torstai 29. lokakuuta 2009

Tästä tää lähtee !

Täytyy nyt tässä heti mainita että meidän oma kone kotona on sekaisin, enkä pääse sillä nettiin joten kuvia ja muuta sälää voi tulla erittäin kehnosti seuraavina päivinä jos ja kun kirjottelen blogia. Joten tälläkin hetkellä olen koulussa dataamassa ja yritän (huom yritän) maalata ja saada töitä tehtyä.. Mulla siis on nyt vapaatunteja joten en ihan lintsaile tms.

Ajattelin ihan ekaks vähä kertoo et mitä mulla on nyt meneillään ja minkälaisia töitä pitäis valmistua joskus.

Nyt meillä on tehtävänä tehdä kolme öljyvärityötä, aiheena jokin abstrakti aihe, esim. rakkaus, viha jne.. Ja pohjat piti tehdä itse. Oma aiheeni on Viettelys ja idea lähti siitä kun sain mun kaverilta tilauksen. Se pyys että maalaisin sille iha sika ison maalauksen. No jaa, sanoin et mikäs siinä ja päätin tehdä sen öljyväreillä jotta voin samalla tehdä sitä koulutyönä. Ja aiheenkin keksin sen mukaan. Maalaukseen tulee sellain puolialaston nainen. Ja siis mainittakoon et työn tilaaja on jätkä.. :D Ja se naisen piti olla mahd. huoramainen tms. :DD nonii.. siitä sit keksin et viettelys vois olla meikän aihe ja sitten keksin siitä ne kaksi muuta maalausta. Toisessa on pelkkää punaista kangasta ja toisessa erilaisia huulia. Kuulosta varmaan tosi mielenkiintoiselta. :D Molemmat on puna-/lilasävysiä. Yritän saada niistä valmiina kuvat tänne. :)

Ja sitten toinen tehtävänanto oli tehdä maisemamaalaus ! ÄÄäää. Inhoon maalata maisemia. JA kaiken lisäksi pitäis tehdä jotain typeriä luonnoksia JA PALAUTTAA ne opettajalle samalla kun palautetaan työ. En oo alottanu kumpaakaan ja ensi viikon keskiviikkona pitäs palauttaa. joopa joo. Varmast palautan. :D

Ja voisin joku kerta pistää tänne kuvia mun vanhoista töistä. :) Mä oon tehny öljyväri-, akryyli-, vesiväri- ja lyijykynätöitä. Ja kaikkee muuta kivaa noitten lisäks.
Siis kun meijän opikselu sisältää valokuvausta, taidegrafiikkaa, elokuvausta, kuvanveistöö, maalausta jne jne.. Kaikkee ollaan kokeiltu.

Joskus ajattelin myös kirjotella hiukan ihan muista jutuista kun mun maalauksista. Esim. oon kaverini Hahhin kautta innostunu tuunailemaan kynsiäni ja oon kokeilu vesimarmorointia ja mitä kaikkea.
Ja hiukset on mulle kans sellanen asia jota tykkään setvii ja "tuunailla". Tänään itseasiassa värjään hiukseni taas ja sit annankin olla jonkuu aikaa. Inhaa kun hiukset heikkenee tän värjäämisen myötä ja mulla on muutenkin niin ohuet hiukset.. hm. Mut siis kuiteskin. Voin pistää kuvia mun hiuksista joskus kun ne on ollu ruskeet, mustat, pinkit, vihreet ja mitä kaikkee. :D
Ja rakastan myös vaatteita. Voisin ostaa ihan koko aika uusia vaatteita, mut a) ei oo rahaa ja b)en tarvi ja c) kaappi pursuaa muutenki vaatteita.. :S
Kengät ja laukut on kans yks mun intohimoista, mutta ikävä kyllä raha estää tämänkin intohimon harrastamista erittäin jyrkästi. Tahtosin vaikka mitä ihania laukkuja ja kenkiä, mutta eipä sitä rahaa ole :S Laukkuja multa löytyy lähemmäs n. 30 ja kenkiä on muutamat.

Mutta juu, palaillaan sitten kun mulla on kuvia ja kunnon asiaa :)

2 kommenttia:

-janita kirjoitti...

awws Tepakin täällä <3 piristävän pinkin olemuksensa kanssa (:

Teja kirjoitti...

kyllä Tepakin täällä. Ajattelin levittää ajatuksiani kaikenkansan nähtävksi :D kiinnosti niitä tai ei ! >:D Kas kas, pinkkiä, en olisi ikinä arvannut minusta.. ;o